uitvaartverzorging

Op de dag van de uitvaart is het van belang dat u toekomt aan uw verdriet en gevoelens. Deze dag is het echte afscheid aangebroken en zal voor u emotioneel zijn. Ik wil er voor zorgen dat u die dag toe kan komen aan uw gevoelens van verdriet.

Omdat ik vanaf het begin betrokken ben bij de voorbereidingen van deze dag kan ik u die ruimte geven die u nodig heeft om uw verdriet een plaats te geven. Door met u mee te denken en in te leven in uw gevoelens weet ik wat u deze dag nodig heeft. Door samen goed de begrafenis of crematie door te spreken hoeft u zich op deze dag geen zorgen te maken over bijzaken of details.

Op mijn website kunt u zich laten informeren over alle aspecten die bij een begrafenis of crematie komen kijken.

begrafenis of crematie

Tijdens ons eerste gesprek zal de vraag aan u gesteld worden of u uw dierbare wilt begraven of cremeren.

bloemen

Bloemen tijdens een begrafenis of crematie geven uiting aan liefde en respect voor de overledene. Klik hier voor meer informatie.

nazorg

Na de uitvaart vallen nabestaanden vaak in een zwart gat. Ik zorg voor praktische dan wel emotionele nazorg.

kisten

Bij de keuze van een kist wil ik u graag helpen, klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

drukwerk

Ik help u graag bij het kiezen van een mooie kaart, ook met de tekst kan ik u helpen. Bekijk hier de mogelijkheden omtrent drukwerk.

FOTOGRAFIE

Het is voor de familie lastig om alle momenten goed waar te kunnen nemen tijdens de dagen voor de uitvaart en tijdens de uitvaart zelf.