locaties

De locatie voor een uitvaartplechtigheid wordt door u gekozen. Vaak vinden deze plechtigheden plaats in de aula van een uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats of in een kerkgebouw. Dit zijn fijne en vertrouwde plaatsen om een mooie dienst te kunnen houden.

Toch kunt u overwegen om een locatie te zoeken die voor u van speciale betekenis is. Misschien heeft u of uw geliefde wel een café waar hij of zij graag kwam. Wellicht was de sportkantine een plek waar vele momenten doorgebracht zijn. Het is altijd mogelijk om te informeren naar de mogelijkheden om daar in een warme informele sfeer afscheid te kunnen nemen.

Locaties buiten de reguliere om:


Het Koetshuis
, Dorpsstraat 114a, 2931 AG Krimpen aan de Lek.

Een fijne prettige locatie die warm aandoet met prettig personeel.

Er is daar voldoende parkeergelegenheid en u kunt met de eigenaar zelf de horecabehoeften bespreken. Ook is er de mogelijkheid om muziek te beluisteren en beeldmateriaal te bekijken.

Bekijk hier de locatie Het Koetshuis

Kaasboerderij Hoogerwaard, Lageweg 45, Ouderkerk a/d IJssel

Dit is een hele mooie plek om een afscheidsdienst te houden en om informeel met elkaar samen te zijn. Zij hebben twee mooie ruimtes voor zowel een kleine groep als voor een groter aantal gasten. Er is zelfs de mogelijkheid om buiten met mooi weer een bijeenkomst te houden. Hier is ook de mogelijkheid tot het beluisteren van muziek en beeldmateriaal te bekijken. U kunt bij hen uw wensen voorleggen over de inrichting van de zaal en de invulling van de horeca.

Parkeergelegenheid is er ruim voldoende.

Natuurlijk is het ook mogelijk om naar deze locaties te gaan na afloop van een begrafenis of crematie.

Bekijk hier de locatie Hoogerwaard

Als u hierover vragen heeft of wat zaken wilt doorspreken dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Ik kan gebruik maken van verschillende uitvaartcentra op diverse locaties

begraafplaats

In Krimpen aan den IJssel is de begraafplaats Waalhoven. Op de website van Gemeente Krimpen aan den IJssel vindt u de tarieven en bepalingen van de begraafplaats. In Rotterdam en omstreken zijn meerdere begraafplaatsen, allen met eigen bepalingen, tarieven en mogelijkheden vastgelegd in een verordening. Er zijn gemeentelijke begraafplaatsen, begraafplaatsen in bezit van een kerkgenootschap of particulier.

crematorium

Er is geen crematorium aanwezig in Krimpen aan den IJssel. In Rotterdam en omstreken zijn een aantal crematoria; crematorium Schollevaar te Capelle aan den IJssel, crematorium Hofwijk te Rotterdam-Overschie, crematorium Laurentius te Rotterdam-Crooswijk en crematorium Rotterdam te Rotterdam-Zuid.

IMG_9933
IMG_9935
Crematorium-persfoto

Ik help u graag met het uitzoeken van een geschikte locatie

Laat mij weten hoe ik u van dienst kan zijn

Als u een offerte wilt voor een begrafenis of crematie dan kunt u contact met mij opnemen.  Aan de hand van uw wensen kan ik een indicatie geven over de kosten.

Dhr.Mevr.

Uw naam

Uw e-mail adres

Uw bericht

Contactgegevens

  • Landgoed Goedenraad 20,
    2926 TC Krimpen a/d IJssel
  • 0180-746 700 dag en nacht bereikbaar
  • 06-40 19 77 13
  • info@degraaffuitvaartverzorging.nl