drukwerk

Natuurlijk wilt u uw familie, vrienden, kennissen en zakelijke contacten op de hoogte brengen van uw verlies. Door het sturen van een mooie kaart kunt u de mensen uitnodigen om afscheid te nemen en hun meeleven te tonen.

Deze kaart kunt u uiteraard helemaal zelf ontwerpen. Misschien wilt u gebruik maken van een foto waar mooie herinneringen aan vastzitten. Wilt u liever advies in het ontwerpen dan kan ik u helpen.

Als u het moeilijk vindt om de juiste woorden te kiezen voor op de kaart wil ik u graag helpen om een mooie tekst te schrijven.

Voor het verzenden van rouwdrukwerk kunt u een rouwverzendset en rouwpostzegels gebruiken. Zo is duidelijk dat deze post prioriteit heeft. Natuurlijk ben ik bereid om deze rouwverzendset en de rouwzegels voor u te bestellen en bij u aan te leveren.

begrafenis of crematie

Tijdens ons eerste gesprek zal de vraag aan u gesteld worden of u uw dierbare wilt begraven of cremeren.

Bloemen

Bloemen tijdens een begrafenis of crematie geven uiting aan liefde en respect voor de overledene. Klik hier voor meer informatie.

foTOGRAFIE

Het is voor de familie lastig om alle momenten goed waar te kunnen nemen tijdens de dagen voor de uitvaart en tijdens de uitvaart zelf.

kisten

Bij de keuze van een kist wil ik u graag helpen, klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

nazorg

Na de uitvaart vallen nabestaanden vaak in een zwart gat. Ik zorg voor praktische dan wel emotionele nazorg.

Afspraak maken

Meer informatie over de mogelijkheden rondom een uitvaart. Samen bespreken wij uw persoonlijke wensen.