bloemen

Als u voor bloemen kiest heeft u veel mogelijkheden. Natuurlijk kunt u kiezen uit het documentatiemateriaal dat ik bij me heb.

Maar het is zeker ook mooi als u zelf ideeën heeft over een bloemstuk, wat u zelf of met elkaar maakt. Bloemen tijdens een begrafenis of crematie geven uiting aan liefde en respect voor de overledene.

DE GRAAFF Uitvaartverzorging werkt samen met de plaatselijke bloemist: Bloemsierkunst De Vier Jaargetijden

Zij nemen graag de tijd om samen met u een bloemstuk of rouwboeket samen te stellen waarin uw rouw emoties tot hun recht komen. Ook vinden zij het belangrijk dat het karakter van de overledene in de bloemen vertegenwoordigd wordt. Zij gaan graag samen met u in gesprek om een rouwkrans of rouwboeket samen te stellen dat precies de juiste gevoelens voor u weet uit te spreken.

Bent u niet in de gelegenheid om in de winkel langs te komen dan kunt u ook uw rouwwerk via de webshop bij hen bestellen. U kunt dan kiezen voor “Rouw onze keuze”. Hier vind u bloemwerk voor de uitvaart die door hen zijn samengesteld.

Ook uw bloemen voor rouwwerk bezorgen zij in Krimpen aan den IJssel en omstreken.

begrafenis of crematie

Tijdens ons eerste gesprek zal de vraag aan u gesteld worden of u uw dierbare wilt begraven of cremeren.

drukwerk

Ik help u graag bij het kiezen van een mooie kaart, ook met de tekst kan ik u helpen. Bekijk hier de mogelijkheden omtrent drukwerk.

FOTOGRAFIE

Het is voor de familie lastig om alle momenten goed waar te kunnen nemen tijdens de dagen voor de uitvaart en tijdens de uitvaart zelf.

kisten

Bij de keuze van een kist wil ik u graag helpen, klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

nazorg

Na de uitvaart vallen nabestaanden vaak in een zwart gat. Ik zorg voor praktische dan wel emotionele nazorg.

Afspraak maken

Meer informatie over de mogelijkheden rondom een uitvaart. Samen bespreken wij uw persoonlijke wensen.